Печати

Потпретседатели


Маја Миловановиќ Михајловиќ
Потпретседател на СДУ


Родена на 19.05.1979 година во Охрид

Дипломиран Правник со 13 години работно искуство во струката

Сопруга, мајка на две малолетни деца

Партиска активност од 1996 година
 
Мирослав Андревски
Потпретседател на СДУ
Роден во 26.03.1958 година во Тетово

Дипломиран Економист со 34 години работно искуство во струката

Сопруг и родител

Партиска активност од 1996 година
 

Контакт инфо

Ул. 30 Бр. 45 Радишани - Бутел
1000 Скопје
Македонија 

Тел: 078 / 370 - 201
Email :
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.